Inici » Notícies » Opinió

Carta oberta als meus veïns; per Xavi Tro

7 de Maig de 2015 No hi ha comentaris
Xavi Tro

Xavi Tro

Estimada veïna, estimat veí,

Han passat ja quatre anys des que em vaig dirigir a tu per primera vegada com a candidat a l’alcaldia de Benissa. Ho faig ara de nou conjuntament amb un equip guanyador i #AmbValentia, amb una candidatura honesta i preparada de benisseres i benissers de totes les edats i generacions que és garantia de canvi, pensada només per a construir de manera conjunta amb vosaltres el millor futur per al nostre poble. Perquè Benissa s’ho mereix tot.

Pel que respecta a mi, els que ja em coneixeu sabeu que sóc una persona decidida i amb un bagatge d’experiència i treball municipal que ha fet que Compromís a l’Ajuntament de Benissa siga el grup municipal que més propostes i projectes de futur ha portat endavant amb molta diferència respecte a la resta, fent d’aquesta manera que, tot i estar en l’oposició, bona part del programa electoral amb el qual ens vam presentar a les passades eleccions s’haja complit, ja que era un programa realista i realitzable, igual com és aquest amb el qual ens presentem ara, redactat d’acord amb el que vosaltres, ciutadanes i ciutadans de Benissa, ens heu ajudat a preparar per mig de les vostres idees i propostes.

Hem sigut la veu dels qui no tenien veu, hem sigut la veu que ha buscat el consens i acords en benefici de Benissa i aquella que ha denunciat o s’ha oposat quan calia fer-ho, sempre intentant que el diàleg i el bon clima per resoldre conflictes i buscar el més positiu per al nostre municipi, fóra la nostra principal senya d’identitat. I volem seguir així.

Volem que l’Ajuntament de Benissa siga un espai més obert, de tots i per a tots, completament transparent i molt participatiu, aquest és un dels nostres principals objectius.

El pròxim 24 de maig ens juguem molt i tant l’equip que m’acompanya com jo estem dispostos a donar resposta a l’exigent i delicat moment en què es troba la societat benissera, un equip compromès amb els veïns i veïnes del nostre municipi que fa molt de temps que treballa per oferir una alternativa per fer de Benissa un poble millor.

Estic convençut que amb aquestos eixos que ens caracteritzen, valentia, serietat, honestedat, humilitat, serenitat, ganes de superació i sobretot molt de treball fet i per fer, ho anem aconseguir.

Perquè amb Compromís guanyes tu i guanya Benissa, i tots junts, seguim endavant.
Moltes gràcies

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/