Inici » Notícies » Opinió

Benissa en la cruïlla…i després del 24-M, què?; per Manolo Juan

27 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Manolo Juan,   candidat a la batlia de Benissa

Manolo Juan, candidat a la batlia de Benissa

Des del PSOE de Benissa volem fer una crida perquè impere la sensatesa i el sentit comú; perquè els benissers i benisseres no facen cas de tots els bulos i comentaris malintencionats que escoltaran fins al pròxim 13 de juny, dia de la constitució dels nous ajuntaments. Segons sembla, alguns estan molt nerviosos davant la possibilitat de perdre els privilegis que han gaudit fins avui i no dubten a recórrer a males arts i difamacions.

En el context dels resultats municipals i autonòmics, és evident que estem en un temps nou on ha canviat el color polític de la majoria dels ajuntaments, diputacions i, molt especialment, el de la Generalitat Valenciana.

Benissa corre el perill de quedar aïllada políticament, la qual cosa agreujaria encara més el pendent costera avall al qual ens han conduït les polítiques del PP.

Analitzant les eleccions a Benissa, volem ressaltar que estan obertes totes les possibilitats. I que totes són igual de democràtiques i de legítimes. Els socialistes hem insistit durant la campanya electoral en què creiem en la necessitat d’un canvi per a Benissa, un canvi segur i tranquil. Estem disposats a conversar amb totes les forces polítiques en el nostre afany d’aconseguir el millor per als nostres conciutadans. Per raons de principis, és obvi, amb l’única força amb la qual no podem posar-nos d’acord és amb el Partit Popular perquè partim de concepcions i projectes radicalment oposats.

En canvi, pensem que amb la resta de forces polítiques tenim els suficients punts en comú per a poder iniciar un diàleg, sota les premisses de la transparència, la responsabilitat compartida i la cerca de tot allò que ens puga unir, marginant les naturals diferències que puguen sorgir, amb l’únic objectiu d’aconseguir un canvi a Benissa que permeta un govern de progrés.

De dit diàleg s’ha d’informar, lògicament, a la ciutadania; volem acabar amb els temps d’obscurantisme, de pactes amagats i vergonyants. Es tracta de parlar pel bé de Benissa i dels seus habitants. En aquest diàleg, el Partit Socialista, i jo personalment, ens oferim com a elements mediadors i de consens entre els altres tres grups. No hauria d’haver condicions prèvies, amb generositat i respecte mutu hem d’aconseguir, repetisc una altra vegada, el millor per a Benissa.

Si al final, per raons alienes al nostre Partit, no fóra possible presentar una alternativa per a l’Alcaldia, el PSOE es compromet a realitzar una oposició ferma que exercisca el paper de control al govern local resultant.

En un altre ordre de coses, els socialistes de Benissa hem iniciat un procés d’autocrítica per a, des d’aquesta base, continuar la renovació de persones i polítiques que ens permeta, dins de 4 anys, intentar recuperar la part de l’electorat que aquesta vegada no ha confiat en nosaltres.

* Manolo Juan és candidat a l’alcaldia del PSOE de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/