Inici » Notícies » Natura

Una nova oportunitat per a demostrar la conscienciació per cuidar Benissa i el seu medi ambient: aquest diumenge se celebra la XVI Neteja Submarina i Litoral

28 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Participants a la Neteja Submarina i Litoral de Benissa

Participants a la Neteja Submarina i Litoral de Benissa

Una crida al civisme i a la conservació del nostre patrimoni natural. Per terra, mar i aire. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb el Centre de Busseig Les Bassetes, Jujuju Aquacenter i Benissa Impuls, la XVI Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que es realitzarà aquest diumenge 1 d’octubre.

A les 10.30h es farà l’eixida dels voluntaris i voluntàries des del Club Nàutic Les Bassetes, duent a terme la neteja amb snorkel i mitjançant busseig amb botella, repartits per diferents cales de Benissa. I a les 11.00h tindrà lloc, també des del Club Nàutic de Les Bassetes, l’inici de la neteja del litoral a peu, per les proximitats del passeig ecològic. A la 13.00h es farà el dipòsit dels residus arreplegats.

Per a participar és necessari realitzar inscripció, bé per correu electrònic a mediambient@ajbenissa.es o cridant al 674204502 o al 965730058 extensió #274. Com sempre, les places són limitades.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/