Inici » Notícies » Natura

L’Aula de la Mar acull una exposició de l’Institut d’Ecologia Litoral

11 de juliol de 2007 No hi ha comentaris

Des d’aquest setmana l’Aula de la Mar de Benissa, situada en la Casa dels Cent Vents, acull una exposició sobre cetacis, tipus de platges i vegetació litoral, que ha estat cedida per l’Institut d’Ecologia Litoral a la Regidoria de Medi Ambient i que romandrà exposada fins al mes d’octubre.

L’Institut d’Ecologia Litoral és una fundació cultural, creada en 1989, la funció principal de la qual és la realització d’estudis científics i tècnics en el litoral marí i terrestre, així com la divulgació dels valors ambientals de les nostres costes. El seu director científic, el Doctor Gabriel Soler, acompanyat de dos tècnics, es van acostar a l’Aula de la Mar, per a entrevistar-se amb el nou regidor de Medi ambient de l’Ajuntament de Benissa, José María Serna i visitar l’exposició que han cedit.

EL regidor benisser ha destacat que el seu objectiu és fer de l’Aula de la Mar una icona de l’ecologia litoral i del medi ambient marí, fomentant les bones pràctiques ambientals fonamentades en la formació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/