Inici » Notícies » Natura

La Regidoria de Medi Ambient inaugura amb èxit l’exposició “Mediterráneo, conocer para proteger”

18 de març de 2008 No hi ha comentaris

Aquest matí s’ha portat a terme l’acte d’inauguració a l’Aula del Mar de l’exposició de fotografia submarina de mà dels fotògrafs de la Marina, Felipe Escolano i Rafa Martos. L’exposició ha estat inaugurada pels regidors de Medi ambient, Jose Maria Serna i Xavi Estupinya, regidor de Turisme i Zona Costanera. Han assistit alguns companys de corporació així com multitud d’amics i veïns, tots ells amants de l’entorn marí i del litoral Alacantí.

Segons destacava Felipe un dels autors de les imatges “allò més rellevant de les instantànies és que han sigut preses totes elles en els fons marins més immediats, és a dir a la costa de Benissa, Moraira, Xàbia… en definitiva a la Costa Blanca”, d’altra banda el coautor de l’exposició Rafa Martos ha destacat “l’ajuda prestada per l’Ajuntament de Benissa per mitjà de la Regidoria de Medi Ambient així com la del Club Nàutic Les Bassetes, en la divulgació de les riqueses submarines”.

Segons ha comentat el regidor de Medi ambient, José María Serna “aquestes imatges ens ajuden a formar i informar a benissers i visitants de les riqueses submergides que disposa la nostra costa, sent aquesta una eina bàsica per a la protecció del medi ambient marí.” Per tot això el regidor a animat el públic en general a visitar l’exposició, gaudint del magnífic entorn on es localitza aquesta exposició.

L’exposició romandrà exposada fins el 30 de juny en horari d’obertura de dilluns a dissabte (matí i vesprada), i diumenge de matí.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/