Inici » Notícies » Natura

El Runar demana que el consell d’urbanisme reduisca la representació de constructors

3 d'abril de 2005 No hi ha comentaris

El col·lectiu ecologista El Runar ha iniciat una campanya de recollida de signatures per a “forçar” la modificació dels estatuts del nou consell municipal d’urbanisme i medi ambient i “disminuir” així la representació dels membres d’aquest organisme local vinculats al sector de la construcció.

El citat consell començarà a funcionar el proper dia 7, dos anys després de crear-se, i els ecologistes consideren que les entitats ciutadanes i de defensa del medi ambient han de tenir un major pes. “Creiem que el consell ha nascut de forma precipitada i amb fins electoralistes, perquè s’ha buscat un cop d’efecte i no la seua imparcialitat”, van opinar ahir fonts del Runar. Aquest col·lectiu ecologista reclama una composició d’aquest òrgan consultiu més equitativa i amb un major nombre d’entitats vinculades a la preservació de l’entorn.

El Runar sí que forma part del consell, però les mateixes fonts abans anomenades consideren que falta un col·lectiu fonamental, com és Abusos Urbanístic No (AUN). “Inicia -el consell municipal- la seva marxa de dolenta manera en no admetre els representants d’aquesta associació, que lidera la lluita contra el desenvolupament indiscriminat al País Valencià”. “La redacció dels estatuts es va fer de forma unilateral i sense buscar el consens necessari per a un projecte tan ambiciós”, van criticar les fonts abans citades. Aquest col·lectiu ecologista no només demana que s’integre AUN, sinó també les mestresses i els jubilats, entre d’altres sectors de la població. Per aquest motiu ha iniciat una campanya de recollida de signatures en entendre que l’òrgan consultiu “té massa presència de tècnics i funcionaris relacionats amb el govern local (del PP), així com de membres del sector de la construcció”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/