Inici » Notícies » Natura

Bona acollida en la passejada «Descobreix la nostra comarca» per la Penya de la Talaia

12 de novembre de 2017 No hi ha comentaris

excursioEl passat diumenge es varen reprendre les passejades familiars del cicle «descobreix la nostra comarca 2017-2018», amb una ruta per Alcalalí, amb unes 60 persones que varen recórrer la Penya de la Talaia, entre altres indrets.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, va estar guiat per Miguel Àngel Soliveres Fullana, expert en senderismes que fa poc temps ja va ser triat pel Fons Valencià per la Solidaritat per anar a crear les primeres rutes turístiques de senderisme a l’Equador En aquest cas, la distància va ser d’11,5 km aproximadament, amb una duració de 4 hores i un desnivell de 450 m. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 26 de novembre de 2017, on ‘Descobreix la nostra comarca’ visitarà la localitat de Parcent i la seua Casa de Neu, restaurada fa poc temps.

En paraules de Xavi Tro, regidor d’Esports, “El diumenge passat va començar de nou les passejades familiars mensuals que tanta acceptació tenen, ‘Descobreix la nostra comarca’, que acabaran el pròxim mes de maig”. El regidor va recordar que aquesta temporada, la 2017/2018, aquest cicle complirà 10 anys, “ja que va començar en març del 2008, on més de 60 persones de totes les edats van visitar en aquella passejada l’Ermita i Llavador de Santa Anna, el Llavador del Pou d’Avall, el Molí d’Aigua i el Pont del Quisi guiats per l’arquitecte benisser Toni Banyuls”.

Tro va agrair la col·laboració del guia Miguel Àngel Soliveres, i també del Grup de Muntanya Margalló de Benissa, “entitat que col·labora amb la regidoria d’esports coorganitzant aquestes excursions”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/