Inici » Notícies » Natura

Alerten de nous abocaments fecals a la cala la Fustera

6 d'abril de 2006 No hi ha comentaris

L’executiva del PSOE de Benissa va denunciar mitjançant un comunicat “la desídia i l’abandó que realitza el govern del PP de l’ajuntament pel que fa a la zona urbana de la localitat”. En aquest sentit, els socialistes van enumerar una sèrie de localitzacions que es troben en un estat deplorable a causa dels abocaments.

Així, per exemple, es van referir a la zona costanera del municipi, en concret a la cala de la Fustera, sobre la qual van afirmar que “encara no s’ha resolt el problema de l’emanació d’aigües putrefactes del subsòl”. Cal recordar que l’any passat ja es van succeir episodis d’aigües pudentes en aquesta platja, la més coneguda del litoral benisser.

Així mateix, van considerar des del PSPV “inacceptable que per part de l’equip de govern existisca una tolerància d’abocaments d’enderrocs i fem als accessos del nucli urbà de Benissa com els existents davant del Palau Sant Pere, situats al costat de la carretera”.

Una altra de les zones que es troba afectada per la falta de neteja són les cunetes de la N-332 als accessos al municipi i les zones públiques de l’Avinguda de l’Alcúdia així com també van criticar els socialistes que existeixen abocaments incontrolats en l’antiga base de l’autopista AP-7.

Un aspecte més segons els socialistes benissers és “la proliferació de vehicles abandonats i cases de fusta al sòl no urbanitzable de Benissa”.

Turistes

D’aquesta manera, des de l’executiva del Partit Socialista de Benissa van rebutjar “aquesta conducta de deixadesa i abandó per part de l’equip de govern local” i van exigir que “paren esment a aquests xicotets detalls amb la finalitat d’evitar que qualsevol turista que ens visite tinga una impressió dolenta de la nostra localitat per culpa d’una gestió nefasta del Partit Popular”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/