Inici » Notícies » Natura

250 alumnes de centres de Benissa i Calp participen en un projecte de sensibilització sobre la Silene d’Ifach

10 de juny de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari digital ELPERIODIC.COM el 9 de juny de 2009:

La Conselleria de Medi Ambient ha impulsat el projecte d’educació ambiental “La Silene d’Ifach va a escola”, en què més de 250 alumnes de primària dels centres educatius de Calp i Benissa, tindran l’oportunitat de conèixer aquesta planta, els perills que l’aguaiten i les solucions que es porten a terme per a evitar la seua desaparició.

Dins de les activitats proposades, es realitzarà un contacontes teatralitzat en el qual els alumnes seran una part activa de la història, i un mural de gran grandària en el qual els participants podran plasmar tot el seu aprenentatge.

Participaran en el programa 44 alumnes del CEIP José María Paternina de Calp (8 de juny); 50 alumnes de l’escola pública Gabriel Miró de Calp (9 de juny); 68 alumnes de l’escola pública Azorín de Calp (10 de juny); 46 alumnes de l’escola Pública Manuel Bru, de Benissa (11 de juny) i 44 alumnes de l’escola pública Pare Melchor de Benissa (12 de juny).

La Silene d’Ifach és una espècie inclosa en el Catàleg Nacional d’Espècies Amenaçades, dins de la categoria “en perill d’extinció”, juntament amb altres dues espècies de flora valencianes. La seua distribució actual es limita al litoral nord de la província d’Alacant, on es troben les poblacions més amenaçades, i a l’illa d’Eivissa.

La iniciativa de la Conselleria de Medi Ambient està relacionada amb la recent aprovació del decret 40/2008 de 4 abril, del Consell, pel qual s’aprova el “Pla de Recuperació de la Silene d’Ifach al País Valencià”, que contempla l’educació ambiental i la difusió del contingut del propi pla com una de les seues actuacions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/