Inici » Notícies » General

Wintersun, la websèrie de la Marina Alta, serà una realitat

4 d'agost de 2014 No hi ha comentaris
Wintersun

Wintersun

El projecte Wintersun, una sèrie que s’emetrà per Internet i que reflectirà amb autenticitat la comarca de la Marina Alta, ha aconseguit superar l’objectiu de finançament de 6000€ que havien fixat a la plataforma Verkami de micromecentage i esdevindrà, per tant, realitat.

La idea va sorgir de la productora Sol de Invierno, un equip de professionals del sector audiovisual amb experiència a la televisió i projectes reconeguds a les seues esquenes com L’Alqueria Blanca, Gormandia o Autoindefinits.

L’enregistrament de la sèrie començarà el pròxim 1 d’octubre i es perllongarà fins el dia 20 del mateix mes, aproximadament. Després entrarà en postproducció i s’emetrà durant 10 setmanes consecutives des de desembre fins a febrer. Entremig es penjaran continguts extra como quaderns de rodatge, making off, entrevistes, fotos de localitzacions i altres continguts.

Els diners recaptats al Verkami serviran per a pagar el lloguer dels equips d’enregistrament, les necessitats logístiques (transport, menjar, lloguers), difusió i publicitat, i al pagament de l’equip tècnic, artístic i de producció.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/