Inici » Notícies » General

“Viu l’Estiu a Benissa”, un ambiciós programa d’activitats de dinamització del centre històric per als pròxims mesos

29 de juny de 2017 No hi ha comentaris
Presentació del programa "Viu l'Estiu" a Benissa

Presentació del programa “Viu l’Estiu” a Benissa

Cultura, esport, oci, comerç o gastronomia són algunes de les propostes que llança “Viu l’Estiu a Benissa”, un programa per a totes les edats amb el qual l’Ajuntament pretén dinamitzar el municipi durant els mesos d’estiu.

“Viu l’Estiu a Benissa” naix després de detectar la necessitat de generar una agenda social, esportiva i cultural de qualitat amb la qual oferir propostes que generen un bon entreteniment tant als veïns i veïnes com pels qui visiten Benissa.

La iniciativa pretén a més ser un revulsiu per a l’economia local, amb accions com l’Open Night, la fira de la tapa o Food Trucks, centrades en la promoció del comerç local. De la mateixa manera es destaca la importància del desenvolupament d’activitats com les visites guiades o Moscatelízate Benissa, que pretenen posar en valor el patrimoni cultural, ambiental o enològic del nostre municipi.

De la mateixa manera, concerts, cursos, projeccions cinematogràfiques, competicions esportives i exposicions completen un programa divers en el qual s’ha treballat des de fa mesos a l’Ajuntament.

El calendari d’activitats contemplat en “Viu l’Estiu a Benissa” es desenvoluparà durant els mesos de juliol, agost i setembre, al llarg de tota la setmana i en diferents llocs del municipi, la qual cosa ha de permetre dinamitzar el centre urbà i la platja, especialment en uns mesos en els quals es produeix una eixida de veïns a les seues segones residències.

Per a l’equip de govern de Benissa, aquesta situació, ja coneguda en el passat, suposava un repte, ja que era important cobrir el buit d’activitats de qualitat per a tota la família que es generava durant aquests mesos, coincidents amb la reducció en el nombre de veïns en el centre històric.

Aquesta ambiciosa programació, a més, ha permès treballar a les diferents regidories de manera transversal, ja que, donat el caràcter de les activitats programades, ha hagut d’actuar-se de manera coordinada entre les àrees de Turisme, Comerç, Cultura, Esports i Creama. Tota la informació sobre les activitats i calendari es trobarà disponible en www.benissa.es i en les oficines de turisme de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/