Inici » Notícies » General

“Viu l’estiu a Benissa” encara el seu segon cap de setmana carregat d’activitats

20 de Juliol de 2018 No hi ha comentaris
Dinosaure al mercat juràsic

Dinosaure al mercat juràsic

El cap de setmana que ve se celebra novament a Benissa el Mercat Juràsic, dins del programa d’activitats estiuenques “Viu l’Estiu a Benissa”. Les activitats programades dins d’aquest mercat començaran el divendres que ve dia 20 a les 19.00h i conclourà passada la mitjanit del diumenge 22.

El mercat tindrà lloc entre el carrer La Puríssima i la Plaça del Portal (Ajuntament), un punt emblemàtic de la localitat benissera, on el públic infantil i la gent més major podran gaudir d’una ambientació juràsica única, amb espècies de dinosaures totalment realistes passejant pels carrers del centre històric.

Al costat d’aquestes activitats està programada, a més, una ludoteca de taules de joc per a tots els públics, música ambiental, animació contínua amb cercaviles, malabars, espectacle de foc nocturn, pompes i altres jocs, incloent un drac itinerant que, igual que els dinosaures, interactuarà amb les persones assistents. A més, aquesta proposta compta amb un mercat temàtic, amb estands d’artesania, alimentació i restauració.

D’altra banda, eixe mateix divendres comencen les festes de la partida Pedramala, i també actuarà un dels grups dels concerts d’estiu, Jazzy Makers, amb música jazz en l’Espai Cultural “Les Cases del Batlle” a les 20.30h.

Però a més, aquest cap de setmana comença el cicle cultural dels “Llavadors Poètics” , dissabte que ve 21 de juliol al Llavador de Santa Anna, amb l’actuació de “Novembre Elèctric” i la col·laboració del grup de “Les9Muses”, de les quals acudirà la poetisa local Lídia Santacreu i la il·lustradora Carmen Ivars, juntament amb la dianenca Maria Ginestar.

Al costat d’aquests esdeveniments, cal assenyalar que Benissa inclou en el programa “Viu l’Estiu”, el cicle de visites guiades per a mostrar el patrimoni del centre històric, d’igual manera, també s’han iniciat ja les rutes teatralitzades, que mostren amb un toc costumista els carrers i espais destacats de Benissa.

Totes aquestes activitats estan immerses en el projecte Viu l’Estiu a Benissa, un programa ambiciós i innovador que continua consolidant-se en la vida comercial, social i d’oci de turistes, veïns i veïnes del municipi i que posa de manifest, una vegada més, la capacitat de desenvolupar activitats conjuntes de qualitat i atractives entre diferents àrees de l’Ajuntament.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/