Inici » Notícies » General

“Viu la Pasqua a Benissa” torna amb visites experiencials i el cicle de microconcerts de música interior

6 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
Viu la Pasqua a Benissa

Viu la Pasqua a Benissa

Benissa torna a apostar pel programa ‘Viu La Pasqua’ a partir del pròxim 12 d’abril i a través d’un complet ventall de propostes d’oci perquè aquestes pasqües el poble oferisca activitats culturals, festives, esportives, comercials i gastronòmiques dirigides a tota la família amb el millor escenari possible: el centre històric del municipi.

Davant les nombroses visites de turistes en aquesta època de l’any, en ‘Viu la Pasqua a Benissa’ es podrà conéixer al detall el procés d’elaboració de la mona de Pasqua, podent elaborar-se un mateix la seua pròpia mona, un exemple de turisme experiencial els dies 15, 16 i 17 d’abril. Serà a través de visites guiades a partir de les 17.00, i per a la qual és necessari inscripció prèvia en turismo@ajbenissa.es o telefonant al 96 573 22 25, abonant 2 euros.

També es podrà gaudir d’un Cicle de Microconcerts de música interior, que permetrà gaudir de diversos estils de música en llocs inusuals com la Capella de la Fundació Abargues o la Casa Abargues (dies 15 i 17 d’abril, en horaris de 19.30 i 20.30). L’entrada és gratuïta i es podrà accedir fins a completar l’aforament.

I és que juntament amb les processons, el programa complementa l’oferta habitual amb diverses activitats, portant nous públics al nucli urbà de Benissa i al seu reconegut centre històric de caràcter medieval, amb la Parròquia de la Puríssima Xiqueta, la Sala del Consell, el Convent Franciscà, la Casa Museu Abargues o l’Espai d’Art Contemporani Salvador Soria, entre altres exemples d’edificis emblemàtics.

La programació també inclou una partida de pilota valenciana el pròxim 14 d’Abril, a les 17.30 al Trinquet Municipal de Benissa. Per a ampliar informació del programa de ‘Viu la Pasqua a Benissa’ es pot consultar l’agenda en benissa.net

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/