Inici » Notícies » General

Valoració de Compromís Benissa de l’any 2018 i desitjos per a 2019

27 de desembre de 2018 No hi ha comentaris
Logo de Compromís

Logo de Compromís

La valoració del grup municipal Compromís Benissa per aquest any és molt positiva, ja que s’han acabat molts projectes que teníem en marxa, s’han consolidat altres i la resta van per bon camí, impulsant d’aquesta manera l’acció de govern en totes aquelles regidories que gestionem directament o ho fem conjuntament amb altres companyes i companys del govern, totes importants, però algunes vitals i bàsiques en el dia a dia a l’Ajuntament de Benissa. Tenim en marxa el Pla General Estructural, del que tindrem novetats a principis de l’any 2019, hem i estem invertint molt en edificis històrics del nostre poble, la Sala del Consell, les escoles velles, la Casa de les Calcides, s’ha rebaixat considerablement el número de persones sense treball a Benissa, hem arrancat amb el Benibus que uneix el nostre poble i la nostra costa, estan a punt de començar les obres d’electrificació del Pou de Benimallunt, hem aconseguit que a l’estiu el nostre casc urbà continue viu, hem millorat molt en eficiència energètica en l’enllumenament públic amb l’estalvi que això suposa, anem a invertir un bon grapat de diners en l’asfaltat de molts carrers de la costa de Benissa i de molts camins rurals del nostre terme, hem invertit molts diners en el Polígon Industrial La Pedrera, on feia molts anys que no s’invertia ni un sol cèntim, hem millorat moltes instal·lacions esportives de Benissa, i tantes i tantes coses que han millorat substancialment i qualitativament la vida a les benisseres i els benissers i moltes més que en vindran. També vull destacar que tot açò no seria possible sense l’ajuda i el treball colze a colze amb els treballadors i treballadores municipals.

Però tampoc volem fugir de la part negativa, que com tot en esta vida, sempre hi ha, per exemple comprovar que algunes assignatures pendents com l’entrada a la Capella per el carrer Calp encara continua sense solucionar-se o que continuem treballant amb els pressupostos prorrogats del 2016, amb tot el que això suposa. D’altra banda continuem tenint vora 10 milions d’euros ingressats en una entitat bancaria amb un interès rídicul per la Llei d’Estabilitat Pressupostaria de l’exMinistre Montoro, esperem que ara, amb el nou govern de Pedro Sánchez aquesta llei es deroge i ens permeta als ajuntaments, les administracions públiques més pròximes a la ciutadania, poder invertir-los en allò que desitgem, millorar la vida de les benisseres i els benissers. Hi ha moltes demandes ciutadanes que atendre, totes elles importants, totes elles necessaries, que farien de Benissa encara un poble molt millor del que és actualment. En definitiva ens falta temps i poder utilitzar eixos diners que són nostres, de totes les benisseres i els benissers, i no de la banca i dels seus amiguets i protectors.

Pero el pitjor de l’any, sens dubte, es encara el terrorisme masclista que pateix esta societat, amb xifres desgarradores i sense sentit, espere de tot cor que entre totes i tots puguem acabar amb esta despreciable lacra.

I per tot això, encarem el futur, l’any 2019 és any electoral, evidentment el nostre desig és que Compromís en tots els escenaris possibles, a nivell local, ací a Benissa, i per suposat també a nivell autonòmic, europeu, i si finalment Pedro Sánchez convoca eleccions, també a nivell estatal, obtinguem els millors resultats electorals possibles. El que esta clar és que si una legislatura completa de 4 anys és curta per acabar tots els projectes que portes entre mans, governar nomès dos anys i mig és un periode excessivament curt i per tant necessitem com a mínim 4 anys més per continuar amb les nostres polítiques de caire progressista, valencianista i social.

A més, a dia de hui, ja totes i tots sabem que la situació política i social actual, unida a la proximitat de nous períodes electorals i sabedors de resultats electorals recents que fan fins i tot por, com és el cas d’Andalusia, obliga a analitzar amb molta responsabilitat els escenaris de col·laboració entre tots els partits polítics progressistes, els temps de les majories absolutes s’ha acabat per a totes les formacions polítiques, així que, després de les eleccions de maig de 2019, estem segurs que la ciutadania benissera continuarà demandant-nos que continuem treballant en sintonia i, sens dubte, l’experiència adquirida podrà millorar aquesta col·laboració, sobretot perquè sembla que entraran en l’escenari politic benisser altres forçes politiques de caire conservador. En eixe sentit, nosaltres, Compromís, igual com ja vam fer a maig del 2015, sempre amb alçada de mires, tindrem la ma estesa, molta generositat i tota la voluntat del món per arribar a acords i pactes. Ja sabeu que per la part de Compromís el pacte de govern actual s’haguera signat immediatament després de les eleccions passades i haguerem tingut 4 anys sencers per treballar i millorar Benissa, i és que l’unic que no és pot recuperar és el temps perdut.

I en aquestes dates especialment que totes i tots gaudim de bona cosa de salut, pau, felicitat, sort i amor per a totes i tots, no oblideu fer les vostres compres sempre a tendes i comerços de Benissa i de consumir preferentment productes valencians i de proximitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/