Inici » Notícies » General

Uns 1.700 estudiants inicien el curs 2018/19 als centres públics de Benissa

10 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Inici de curs a Colorins

Inici de curs a Colorins

Hui dilluns 10 de setembre s’han incorporat amb normalitat l’alumnat amb vora 1.700 estudiants dels CEIP Manuel Bru i Pare Melchor i de l’IES Josep Iborra, pertanyents als cicles d’educació Infantil, Primària i Secundària. En total, uns 1.700 estudiants.

Manuel Juan, regidor d’Educació, ha visitat els 4 centres públics del municipi, i assenyala que “l’inici escolar s’ha caracteritzat per la seua normalitat, tant en l’alumnat com en el professorat”. En ambdós CEIP continuen algunes obres de millora ja contemplades al Pla Edificant (amb unes accions de reforma i condicionament amb una inversió al voltant de 500.000 €) i que finalitzaran dins d’aquest mes. Per la seua part, l’Escola d’Adults començarà la setmana pròxima.

Cal destacar, a més, diverses actuacions realitzades des de Benissa Impuls en les esmentades infraestructures educatives, principalment en tasques de pintura i altres treballs durant el mes d’agost, en els quals persones de l’AMPA del CEIP Pare Melchor han volgut col·laborar en algunes fases de pintura.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/