Inici » Notícies » General

Unes mil persones assisteixen a “L’ESO canta amb cor” i l’estrena de “Crit dels àngels de la nit”

12 de març de 2019 No hi ha comentaris
L'eso canta amb cor

L’eso canta amb cor

Al voltant de mil persones van assistir el passat diumenge 10 de març a la 4a edició de “L’ESO canta amb cor”, celebrada a l’Auditori de Teulada i organitzada per l’IES Josep Iborra de Benissa, la Coral Benissenca i l’Ajuntament de Benissa.

Pere Grimalt i Ribes, psicòleg especialista en drogodependència i exalumne de l’IES benisser va ser l’encarregat de presentar l’acte, així com les diferents dramatitzacions teatrals al voltant de diferents situacions de drogodependència, el tema triat en aquesta edició, i que van ser interpretades per l’alumnat de l’IES Josep Iborra de Benissa sota la direcció de “Como diciendo teatro”.

En l’aspecte musical, primerament es va interpretar una selecció del musical “Els Miserables” de Claude-Michel Schönberg, i després es va estrenar el “Crit dels àngels de la nit”, del director benisser Javier Santacreu. La part musical va estar interpretada per quasi 300 veus de l’alumnat dels IES de Benissa, Teulada i Paiporta, la Coral Benissenca, el Cor de la Rectoria, el Cor del Conservatori Professional “Mestre Berenguer” de Teulada i el Grup Polifònic Ars Nova Xàbia, sota la direcció de Rafa Soriano (Teulada) i Javier Santacreu (Benissa) amb l’acompanyament de la pianista Francesca Llobell.

El públic assistent, format per més de 600 persones, va omplir l’auditori de Teulada i va seguir atentament cadascuna de les intervencions musicals, les dramatitzacions i les explicacions de Pere Grimalt. Finalment, l’acte va concloure amb el parlament de Miquel López, director de l’IES Josep Iborra, Manuel Juan, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Benissa i Jaume Fullana Mestre, Director General de Política Educativa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/