Inici » Notícies » General

Una veïna de Benissa ha d’indemnitzar un policia local

17 de març de 2010 No hi ha comentaris

El jutjat d’instrucció número 1 de Dénia, mitjançant procediment ràpid, ha condemnat una veïna de Benissa a indemnitzar amb 1.080 euros a un policia local en considerar-la autora d’una “falta de lesió no definida com a delicte”. Concretament, la dona va colpejar amb el seu vehicle l’agent en servei.

Així mateix, la sala li imposa una multa de 120 euros en considerar que la veïna va faltar “al respecte i consideració deguda a l’autoritat o els va desobeir lleument”. El que reflecteix la sentència com a “fets provats” contrasta amb la versió que va facilitar la dona a aquesta redacció quan va anunciar la formalització d’una denúncia contra els dos agents per abús d’autoritat en un altercat en el qual ella va acabar sent atesa al centre de salut per una crisi d’ansietat.

El fet ha provocat malestar al Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB), col·lectiu que es mostra “dolgut pel fet que és fàcil posar en dubte una actuació policial i a un col·lectiu la missió del qual és salvaguardar els drets i llibertats de tots els ciutadans”. El sindicat va mostrar tot el seu suport als dos agents i a la seua actuació “d’acord a dret”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/