Inici » Notícies » General

Una jornada forma a líders universitaris a Benissa

31 d'octubre de 2005 No hi ha comentaris

Trenta alumnes de la UA participen en les activitats

Una trentena de joves van participar aquest cap de setmana a Benissa en una jornada de formació de líders universitaris, organitzades pel Consell d’Alumnes de la Universitat d’Alacant.

D’aquesta forma, durant dos dies els joves universitaris han conegut la política de la institució acadèmica i a més han realitzat excursions per la comarca de la Marina Alta i han participat en activitats de dinàmica de grup per a crear una associació.

Entre els assistents d’aquestes jornades es troben el vicerector d’extensió universitària de la UA, Jesús Pradels i el president del Consell d’Alumnes, Luis Marco, qui va explicar que l’objectiu d’aquesta iniciativa és capacitar de mitjans a aquells estudiants “que volen ocupar la dura tasca de la representació estudiantil”.

Així mateix, durant el transcurs d’aquestes jornades, el Consell d’Alumnes celebrarà la seva assemblea ordinària en la qual sotmetrà a aprovació la normativa de representació i suport a la representació infantil segons van informar fonts de la institució acadèmica alacantina.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/