Inici » Notícies » General

Una festa commemorarà el 40 aniversari de l’arribada del servei domiciliari d’aigua potable a Benissa

25 de juny de 2009 No hi ha comentaris

El proper dijous, 2 de juliol, se celebrarà un acte per tal de commemorar el 40 aniversari de l’arriba del servei domiciliari d’aigua potable a Benissa. La festa serà a la Seu Universitària de La Marina, a partir de les 20.30, i servirà per retre homenatge als batles, regidors, treballadors i al poble en general per esta decisió.

El plenari de data 29 d’abril de 1964 va acordar comprar 500 accions del pou Camí de Sanet, ubicat al terme municipal de Benidoleig, a fi de portar aigua a La Fustera. Dos anys més tard, al 1966, es constitueix el Servei Municipal d’Aigües Potables i s’inicien les gestions amb el Ministeri d’Obres Públiques per a l’adjudicació de l’obra al novembre de 1967. Els veïns van pagar una sèrie de contribucions especials i, a més, d’altres van signar un aval bancari a favor de l’Ajuntament de Benissa a fi de pagar el 65% del cost de les obres de conducció.

El 6 de maig de 1969 es comptabilitza la primera eixida d’aigua i la inauguració oficial va ser el juliol d’eixe any, data que ara es vol recordar.

Font de la notícia: Canfali

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/