Inici » Notícies » General

Una delegació d’Equador visita Benissa per a aprendre bones pràctiques de la gestió municipal

16 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Visita de la delegació d'Equador a Benissa

Visita de la delegació d’Equador a Benissa

Del dilluns 11 al dijous 14 de desembre una delegació ecuatoriana formada per tres persones procedents de diferents institucions equatorianes (AME, Associació de municipalitats equatorianes i l’Ajuntament de Pedernales, municipi turístic situat a la costa nord equatoriana) han visitat Benissa per a conèixer el funcionament de la gestió que realitza l’Ajuntament de Benissa.

Entre les activitats dutes a terme destaquen les visites a diferents empreses turístiques de Benissa: Club de Golf, Club Nàutic, restaurants, hotels i cellers per a conèixer de primera mà la gestió turística i temes relacionats amb la col·laboració pública-privada (d’aquestes empreses amb el consistori benisser en matèria d’organització d’esdeveniments, formació, etc.). També s’han visitat diferents departaments: Creama, contractació, rendes i medi ambient per a conèixer diferents formes de treball i gestió municipal. Dimarts passat van realitzar, a més, una xerrada sobre cooperació al desenvolupament en la sala d’actes de les Cases del Batle.

L’objectiu del viatge, a més de conèixer Benissa, la seua gestió turística i tota la seua oferta, ha estat la de sol·licitar a l’equip de govern una via de col·laboració mitjançant la redacció d’un memoràndum d’enteniment, és a dir, un document que reculla un acord entre l’Ajuntament de Benissa i l’Ajuntament de Pedernales on es pose de manifest el desig de treball entre ambdues institucions en diferents àrees com el turisme, planificació urbanística, gestió de riscos, contractació i recaptació. En els propers dies, l’AME, en col·laboració amb l’Ajuntament de Pedernales enviarà aquest document per al seu estudi per part del consistori benisser.

La xicoteta delegació equatoriana ha valorat molt positivament la seua estada a Benissa i ha manifestat el seu interès per seguir treballant conjuntament amb el consistori benisser en les àrees esmentades. Una relació que es va iniciar després de la visita de la tècnic municipal de turisme de Benissa a Equador per a col·laborar amb dos institucions equatorianes: AME i l’Ajuntament de Pedernales.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/