Inici » Notícies » General

Una delegació benissera visita la Fira del Gall a Vilafranca del Penedés

12 de desembre de 2007 No hi ha comentaris

El Regidor de Comerç i Turisme, Xavier Estupiñá i el Regidor de Medi ambient, José María Serna, es desplaçaran els dies 14 i 15 de desembre juntament amb els tècnics de comerç i turisme, el president de l’Associació de Comerciants, Josep Lluís Armengol i alguns empresaris del poble per a conèixer, de primera mà, la Fira del Gall que se celebra a Vilafranca del Penedés. Es tracta d’una fira gastronòmica molt arrelada i popular que compta amb un important nombre d’assistents i participants.

Aquesta visita té un doble objectiu, d’una banda conèixer el funcionament de la fira i veure la possibilitat de traslladar algunes idees a fi d’engegar una fira gastronòmica a Benissa i per una altra, mantindre una reunió amb “l’Associació de Botiguers” de Vilafranca per a conèixer el seu funcionament en matèries d’il·luminació, peatonalització de carrers cèntrics i altres temes relacionats amb la dinamització de l’associació.

S’ha contactat amb el Regidor de Comerç de Vilafranca, Joan Pareta Papiol, que rebrà i acompanyarà la delegació benissera durant les dues jornades de treball que se celebraran en aquest poble català.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/