Inici » Notícies » General

Un total de sis parelles participen en el Voluntariat pel Valencià

22 d'abril de 2008 No hi ha comentaris

Un total de 6 parelles benisseres han començat el programa Voluntariat pel Valencià a Benissa. Aquestes parelles estan formades per 6 persones valencianoparlants que són els voluntaris ensenyants, i 6 alumnes de nacionalitats tan diverses com suecs, anglesos, alemanys i belgues. Aquest projecte de participació lingüística té com a objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora cada setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que vulguen llançar-se a parlar en Valencià.

Cal recordar que el passat 21 de febrer, en la Seu Universitària de Benissa, es va presentar i es va signar el conveni del programa “Voluntariat pel Valencià” a Benissa.

Des de la Regidoria de Normalització Lingüística s’agraïx a aquestes 12 persones que han començat aquest tan necessari i útil programa que complex 2 vessants molt importants; una la de promoció i ús de la nostra llengua fent que el Valencià siga la llengua d’acollida dels nouvinguts al nostre poble i l’altra, la tan necessària integració de tots els benissers que no han nascut ací, però que han triat el nostre poble per a viure i ara tenen l’oportunitat d’aprendre la nostra llengua.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/