Inici » Notícies » General

Un PAI de Benissa protagonitza un reportatge de la TV alemanya

22 de Maig de 2006 No hi ha comentaris

L’urbanisme de Benissa va serà conegut en breu, si segueix el ritme actual, a tot el món. Sobretot per la presència cada vegada més important d’Abusos Urbanístics No en els mitjans de comunicació europeus i en l’obstinació d’alguns propietaris perquè es conega el seu cas.

Així, ahir la primera cadena pública alemanya de televisió (ARD) va emetre un reportatge a les 13.15 hores en què aparegué la parella belga que ha de pagar 700.000 euros per costos d’urbanització per a conservar el seu habitatge per l’execució del Programa d’Actuació Integrada (PAI) de la Coma del Pou.

De fet, la pàgina web de la cadena televisiva conta com a avanç del reportatge que “està prevista -al País Valencià- la construcció de més d’un milió de nous xalets i apartaments al costat de la mar, i per això s’expropia a milers de propietaris de terrenys i xalets”.

Llavors se cita l’exemple del matrimoni de Bèlgica que anteriorment ja ha aparegut en Informe Setmanal, en la revista Interviú i fins i tot en el Financial Times. Diu el text que “Ara haurà de cedir 15.000 metres quadrats dels 30.000, sense rebre cap compensació. Al contrari: a sobre, haurà de pagar 700.000 euros de taxes”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/