Inici » Notícies » General

Un nou curs d’informàtica bàsica per a dones es realitzarà a Benissa

14 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Cartell del curs d'informàtica bàsica per a dones

Cartell del curs d’informàtica bàsica per a dones

L’Ajuntament de Benissa a través de l’agència de col·locació Creama organitza un curs gratuït d’informàtica de nivell bàsic dirigit a dones que necessiten millorar la seua ocupabilitat obtenint coneixements bàsics d’aquesta àrea.

La realització del curs serà de dilluns a divendres de 10.00h a 13.00h a l’aula d’informàtica del Centre d’Excel·lència de Benissa amb una durada total de 30 hores lectives. Durant el curs es tractaran aspectes com l’alfabetització informàtica, el tractament de textos, la navegació a través d’internet o com poder enviar correus electrònics entre altres aspectes.

Aquest curs, s’iniciarà el dijous 22 de novembre i comptarà amb places limitades per a tothom que vulga assistir. S’ha de destacar que serà un curs totalment gratuït i per al qual serà necessària una inscripció prèvia al Creama, que es podrà realitzar en horari de 9.00 a 14.00 a la pròpia agencia. Així i tot, per a més informació es podrà contactar amb Creama cridant al 96 573 21 00.

Per la seua part, Carol Ivars, regidora de Comerç, valora que “aquest curs serà molt positiu per a aquelles dones que no han tingut mai la possibilitat d’accedir a una ferramenta com aquesta. On, a més a més, els permetrà perdre la por a utilitzar un ordinador i les podrà introduir dins de les noves tecnologies. Fet que les obrirà al món laboral amb noves oportunitats de treball”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/