Inici » Notícies » General

Un grup de residents europeus del Campello visita Benissa

23 d'abril de 2010 No hi ha comentaris
Grup de residents europeus del Campello de visita pel passeig ecològic

Grup de residents europeus

La Regidoria de Relacions amb Residents Europeus del Campello en col·laboració amb el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Benissa ha preparat aquest matí un programa complet de visites pel municipi de Benissa perquè 108 residents europeus, integrants dels clubs de parla anglesa i holandesa del Campello, conegueren els principals recursos turístics de Benissa.

En arribar el grup, se’ls ha acompanyat fins la zona costanera de Benissa per visitar l’Aula de la Mar i realitzar des d’allí a peu, el tram del passeig ecològic que comprén des de Bassetes fins la platja de la Fustera. A continuació, se’ls ha traslladat fins el centre històric per mostrar-los, mitjançant una visita guiada, els carrers i monuments més emblemàtics, tals com: La plaça del Portal amb l’Ajuntament, el carrer Puríssima, la placeta de l’Església Vella, la Seu Universitària, la Sala del Consell, el monument al Riberero, la Casa de Juan Vives i l’Església de la Puríssima Xiqueta. Aquest itinerari ha finalitzat amb una visita guiada a la Casa Museu Abargues.

Finalment, el grup ha esmorzat en un restaurant benisser per tastar la gastronomia autòctona i alguns dels vins de la zona.

L’excursió ha continuat per la vesprada cap a la Vall de Pop, amb l’objectiu d’apropar-se a la cultura del vi de la zona.

Aquestes excursions s’organitzen per donar a conèixer, als residents europeus de la nostra província, les diferents destinacions, la cultura i tradicions pròpies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/