Inici » Notícies » General

Un grup de ciutadans s’uneix per a aconseguir una circumval·lació sostenible

15 d'octubre de 2015 No hi ha comentaris
Proposta per a l'entrada nord del Col·lectiu per a la circumval·lació sostenible de Benissa

Proposta per a l’entrada nord

Un grup de benissers s’ha unit amb el nom de “Col·lectiu per una circumval·lació sostenible” per tal d’aconseguir que aquesta infraestructura siga sostenible, de forma que aquesta tinga un cost més reduït, afecte menys el paisatge i siga més racional.

El grup de persones que forma el col·lectiu creu, després de revisar el traçat i l’execució de la variant, que els grans terraplens no són tan necessaris, que no cal elevar la variant en el seu major traçat, fins i tot en alguns trams fins a 9.00 o 10.00 metres per damunt de la rasant natural, i que fa falta una rotonda en la costera del Povil amb la finalitat de donar accés a la variant i a Benissa des dels municipis de l’interior, sense necessitat de creuar la zona escolar. Afegeixen, a més, que es pot aprofitar en l’entrada nord part de la N-332 així com l’eixida de l’autopista. Pel que fa a l’entrada sud, consideren que no hauria fet falta els desmunts tan espectaculars que s’han fet, i que una entrada a Benissa ben realitzada, aporta interés turístic al municipi.

El Col·lectiu per una circumval·lació sostenible va presentar per instància a l’Ajuntament de Benissa la seua proposta el passat 11 d’agost, aportant els plànols detallats el 4 de setembre. Segons fonts del col·lectiu, l’Ajuntament ha remés tota la informació al Ministeri de Foment i s’està a l’espera d’una resposta.

Aquesta iniciativa ha enviat també una carta a totes les formacions polítiques que estan a l’ajuntament, per tal de fer un bloc conjunt que defense una variant lògica i que no destrosse el paisatge.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/