Inici » Notícies » General

Un agent en solitari vigila la costa de Benissa

29 de Juliol de 2010 No hi ha comentaris

El Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB) ha denunciat la gravetat de la situació creada en la costa de Benissa on tan sols un agent patrulla diàriament la costa, mentre que la seua parella roman al punt d’atenció policial de la zona. A més, han criticat les decisions de la regidora de Seguretat Ciutadana, ja que quan els policies són necessaris per cobrir baixes en el servei del poble, la platja queda desatesa “i només quan sobren efectius es destinen a la zona costanera”.

Segons el comunicat fet públic des de la secretaria comarcal del SPPLB, la patrulla destinada a la zona costanera durant tot l’estiu, ha de dividir-se en dos. Un d’ells, ha d’atendre el punt d’atenció policial, mentre l’altre agent vigila en solitari tota la costa, “amb la consegüent minva de la qualitat del servei i atenció al ciutadà, així com la seguretat de l’agent”, en dates en què la població arriba a triplicar-se, expliquen.

El mateix sindicat ha criticat les decisions adoptades per la regidora de Seguretat Ciutadana, Raquel Soliveres sobre aquest tema, ja que fa uns dies va anunciar “que s’incorporaven més unitats a la plantilla de la policia local per donar servei a la zona costanera”. Un fet que segons la secretaria comarcal del SPPLB no és cert, perquè únicament “s’han incorporat dos agents interins a la plantilla de Benissa per cobrir dues baixes recents, sense destinar a ningú en concret per a la zona costanera, com va declarar la regidora” matisen.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/