Inici » Notícies » General

Tot preparat per a l’inici del curs escolar a Benissa

8 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
Tasques a l'Escola Pare Melchor

Tasques a l’Escola Pare Melchor

L’Ajuntament de Benissa ha posat en funcionament totes les mesures perquè el curs escolar 2019-2020 comence amb total i absoluta normalitat. Des de l’àrea que dirigeix el regidor Adrian Cabrera s’ha recalcat la millora de les instal·lacions educatives del municipi. El regidor va passar revista el dijous passat i va poder comprovar que tant el CEIP Pare Melchor com el Manuel Bru es troben perfectament condicionats per a l’arrencada del curs acadèmic. El propi regidor ha manifestat que “hem escomès una important remodelació estètica de les instal·lacions”. Al que ha volgut afegir que “les últimes setmanes s’han redoblat les tasques de neteja i condicionament des de Benissa Impuls”.

Així mateix, cal recordar que les dos escoles públiques del municipi han experimentat significatives reformes emmarcades dins del pla Edificant impulsat per la Generalitat Valenciana.

La directora del CEIP Pare Melchor, Eva Domènech, manté que “hem començat el curs amb molta força i il·lusió. Enguany comptem amb 425 alumnes matriculats i amb un important nombre de noves incorporacions”. Per la seua banda, l’homòloga del CEIP Manuel Bru, Mari Carmen Mestre, ha indicat que “volem continuar el camí cap a una escola més oberta i democràtica en la qual participen tant els alumnes com els pares. Enguany comptem, de moment, amb una matrícula de 425 alumnes de 25 nacionalitats diferents”.

IES Josep Iborra

L’institut públic de Benissa Josep Iborra també s’engega dilluns que ve. Amb els nervis propis dels primers dies, ho farà l’alumnat que comença una nova etapa en l’ESO. Enguany, a més, s’inicia el compte enrere per a l’aplicació del pla plurilingüe del centre. El Josep Iborra comptarà aquesta campanya escolar amb 880 alumnes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/