Inici » Notícies » General

Svoboda anuncia accions legals en inspeccionar-se sa casa

20 de juny de 2005 No hi ha comentaris

El president d’Abusos Urbanísitics No, Charles Svoboda, va eixir al pas ahir de l’obertura d’un expedient sancionador del seu habitatge per part de l’ajuntament de Benissa sobre la base de l’execució de diverses obres realitzades sense les llicències necessàries. En aquest sentit, el representant d’AUN va manifestar que “estem veient la manera d’emprendre accions legals per a defensar-nos en els tribunals de les acusacions i informacions que apareixen de nosaltres”.

A més, el resident va afirmar que “no sé com han fet la inspecció perquè jo no he vist a ningú en la nostra casa”. Cal recordar que el president d’Abusos va anunciar que no permetria l’entrada al seu habitatge de cap funcionari “si no aporta una ordre judicial”. En aquest sentit, el representant dels que han estat víctimes de suposats abusos urbanístics en la comunitat va reiterar que “totes les nostres obres són legals i tenen les pertinents llicències”.

Campanya

Finalment, Svoboda va tornar a insistir que “totes les informacions i acusacions que han aparegut són fruit d’una campanya mediàtica provocada per la visita dels europarlamentaris al País Valencià” a finals de maig.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/