Inici » Notícies » General

Subvenció per a programes i activitats de promoció de l’ús social del Valencià

16 de Març de 2015 No hi ha comentaris

AVIVA – Agència de Promoció del Valencià-, de l’Ajuntament de Benissa informa que ha eixit l’Ordre 27/2015, de 10 de març, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense finalitat lucrativa, sindicats, associacions professionals, universitats i altres entitats sense ànim de lucre que estiguen legalment constituïdes, destinades a la realització de programes i activitats de promoció de l’ús social del Valencià dins dels àmbits d’actuació respectius.

L’objectiu d’aquestes ajudes és subvencionar els següents programes: Cursos d’ensenyament del Valencià destinats a persones adultes; despeses referents a l’edició en Valencià del material de difusió, de divulgació i d’informació de l’entitat, com llibres, revistes, programes, fullets, catàlegs, cartells, revistes o pàgines web i pel funcionament d’oficines de promoció de l’ús del Valencià. El model de sol·licitud està disponible a l’adreça www.cece.gva.es/subval.

El termini de presentació d’instàncies serà de 15 dies hàbils comptats a partir del 13 de març de 2015. Per a més informació sobre la documentació que s’ha d’adjuntar juntament amb la sol·licitud, les persones interessades poden passar per l’Agència de Promoció del Valencià (Centre Cultural) de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/