Inici » Notícies » General

S’obrin les inscripcions del XIVé Ral·li Fotogràfic

30 d'agost de 2011 No hi ha comentaris
Càmera de fotos (foto del flickr de Brandon Christopher Warren)

Càmera de fotos (foto del flickr de Brandon Christopher Warren)

Un any més i després de l’èxit de les anteriors edicions, s’ha organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i per l’Agrupació Fotogràfica de Benissa, el XIVé Ral·li Fotogràfic de Benissa.

El ral·li començarà el dissabte 17 de setembre. Els participants eixiran a les 16.00 des de la plaça Jaume I i tornaran l’endemà, el diumenge 18 de setembre a les 14.00, moment en què tindrà lloc un dinar. Els participants hauran de portar trípode, flaix, disparador, llanterna, sac de dormir i estoreta.

Podran participar els afeccionats a la fotografia majors de 16 anys, i menors a aquesta edat, sempre que vagen acompanyats per un adult. Les fotos només es podran fer amb càmera digital.

A l’eixida se’ls lliurarà un sobre indicant les rutes, el temps establert i els llocs a fotografiar. En finalitzar, els participants hauran de lliurar a l’organització, la targeta amb només 40 fotografies. Es lliurarà un diploma acreditatiu a tots els participants, a més de realitzar un audiovisual amb les fotos seleccionades.

Tots aquells que estiguen interessats, podran inscriure’s fins el 9 de setembre, al Casal dels Joves de Benissa, de 9.30 a 13.30. La inscripció té un cost de 10 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/