Inici » Notícies » General

S’obri el termini d’inscripció per als cursos de preparació dels exàmens de Valencià de la JQCV

7 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Pin de la campanya Sí al Valencià

Pin de la campanya Sí al Valencià

AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del Valencià informa que s’ha obert el termini per a les inscripcions als cursos preparatoris per a superar les proves que convoca la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

Cal recordar que la JQCV és l’organisme de la Generalitat que té la funció d’establir i efectuar les proves per a l’acreditació de coneixements de Valencià amb un certificat oficial. Enguany ha adaptat les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència (MECR) per a l’aprenentatge, l’ensenyament i l’avaluació de llengües. Aquesta adaptació permetrà i garantirà un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que acrediten tindre aquests certificats.

La incorporació total dels sis nivells de coneixements de valencià adaptats al MECR (A1, A2, B1, B2, C1, C2) se certificarà durant l’any 2018.

A Benissa es realitzaran cursos preparatoris per als graus B1 (antic elemental), B2, C1 (antic Mitjà) i C2 (antic Superior). Són cursos de 30 i 60h que es realitzen a Benissa des d’octubre de 2017 fins a finals de maig de 2018.

L’objectiu d’aquests cursos és reforçar el valencià de l’alumne o iniciar-lo en l’aprenentatge, així com integrar-lo en la vida i cultura benissera, per això, el nivell B1 està dirigit a residents estrangers, a residents castellanoparlants, i a valencianoparlants que no han tingut formació escolar en valencià.

Els interessats poden informar-se a AVIVA – Agència de Promoció del Valencià, a l’Espai Cultural Les cases del Batlle, c/ Puríssima, 38-40. Les inscripcions es realitzaran de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h i el dilluns 25 de setembre, també de 16 a 18.30h, al tel. 965731313 o a l’adreça electrònica normalitzacio@ajbenissa.es, fins al 29 de setembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/