Inici » Notícies » General

S’obri el termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la JQCV

14 de setembre de 2011 No hi ha comentaris
Llengua

Llengua

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

El segon període de matrícula comprèn del 15 al 30 de setembre de 2011. Així mateix comunica que els drets d’examen s’estableixen en 12 euros (c. oral i grau elemental) i 15 euros (graus mitjà, superior i llenguatges específics) encara que si la inscripció és completament telemàtica, amb pagament i firma electrònica, té una bonificació del 10%.

Els nivells al quals s’opta són Coneixements Orals, grau Elemental, grau Mitjà, grau Superior, llenguatge als mitjans de comunicació, llenguatge administratiu i correcció de textos. Les proves s’efectuaran des del 5 fins al 12 de novembre.

Les persones interessades a inscriure’s poden arreplegar l’imprès a l’Oficina de Promoció i ús del valencià, on els aclariran qualsevol dubte i els ajudaran a emplenar el model d’inscripció per a les proves de la JQCV. Una vegada emplenat pot presentar-se a l’OAC per a la seua tramitació. També es pot rebre més informació visitant la pàgina web de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana www.edu.gva.es/jqcv.

Així mateix, l’Oficina de promoció i ús del valencià recorda que disposa de tríptics informatius sobre els Recursos per a l’aprenentatge de valencià en internet, on apareixen una selecció dels recursos que hi ha a la xarxa sobre l’autoaprenentatge de valencià, diccionaris, gramàtiques i criteris lingüístics, traductors automàtics i programaris, a l’abast dels interessats.

Les persones interessades poden contactar amb l’Oficina de Promoció del Valencià i rebre més informació sobre les proves de la JQCV, així com arreplegar el tríptic dels recursos a:

Oficina de Promoció i Us del Valencià. Regidoria de Normalització lingüística, C/ Pare Andreu Ivars, núm. 21, 2ª. (Centre Cultural). Tel. 96 5731313. Correu electrònic envalencia@ayto-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/