Inici » Notícies » General

Sexe furtiu: els “millors picadors” de la Marina Alta

19 d'octubre de 2015 No hi ha comentaris
Plànol dels picadors a Benissa

Plànol dels picadors a Benissa

Està causant furor a les xarxes socials. Mispicaderos.net és una pàgina web que conté més d’11.000 llocs on practicar sexe furtiu a tot el país. Dins d’un cotxe o simplement sobre la gespa o l’arena. Desenes d’ells es troben a la Marina Alta: les platges de Dénia i Xàbia, el far del cap de Sant Antoni, els vessants del Penyal d’Ifac a Calp, el cementeri de Gata, el polígon industrial d’Ondara, la costa de Benissa o Moraira, l’entorn rural de Pego, la muntanya a Pedreguer…

La pàgina està forjada a partir de l’experiència: són els qui practiquen aquest tipus de sexe per morbositat, aventura o simplement necessitat en no disposar d’un lloc millor els que pugen el seu lloc preferit a la pàgina. Per açò, perquè saben del que parlen, descriuen a voltes amb prou detall el millor accés i les característiques de cada picador: si es tracta d’un paratge solitari o no, si el freqüenten altres parelles, la seua opció sexual i també quins són els millors horaris.

En aquest sentit, cal tindre en compte que molts dels picadors només es poden usar durant la matinada, ja que a altres hores estan freqüentats per gent jove que practica allí el botelló o fins i tot, si es tracta de parcs o miradors, per famílies i xiquets. I no és qüestió de coincidir.

Donada la matèria que abordem, “Mispicaderos.net” està ple de comentaris explícits i fins i tot grollers: alguna cosa de l’estil de “lloc ideal per fotre un clau”. Ara bé, també hi ha descripcions més subtils i fins i tot romàntiques sobre les magnífiques vistes de determinat paratge o les “llums tènues” que propicien crepuscles o albes.

En les entrades destinades a la Marina Alta hi ha a més un altre tipus de comentaris que per als entesos tenen una conseqüència social més enllà del sexe. Per exemple, es recomana utilitzar el pàrquing de la Pedrera de Dénia “perquè es tracta d’un hospital quasi abandonat”, la qual cosa evoca certa problemàtica sanitària molt en voga a la Marina. També es creuen abandonades les Escoles de Pedramala a Benissa, i per tant ideals com a picador, a pesar que aquest recinte havia de ser des de la seua rehabilitació en 2011 un lloc de trobada per a veïns.

A continuació es descriuen a tall d’exemple alguns dels picadors de la comarca que es recomanen amb major fervor (En majúscules, el nom del lloc que apareix literalment en la pàgina web, que sempre ve acompanyat d’un mapa; entre cometes i cursiva, el comentari literal de cada lloc):

PARC DE LES BASSETES (Dénia): “Un bon parc per a realitzar l’acte sexual, freqüentat per joves i no tan joves”.

ESCULLERA (Port de Dénia): “Lloc de cruisinng, a tota hora tots els dies. Públic gai majoritàriament de totes les edats.

EL TORRE (Torrecremada. Dénia): “És un bon parc per a l’ús i gaudi de la còpula, amb infinitat de zones verdes per a tombar-se al sòl, un porxo per si plou i un sense fi de llocs ocults.

PÀRQUING HOSPITAL (Hospital de la Pedrera. Dénia): “No hi ha millor lloc que un hospital que està mig abandonat”.

LES GESPES (Carrer Gingoler. Dénia): “Bon lloc amb banquets de càmping i gespa x si portes una tovallola i et vols allargar”

AGUADERO (Plana d’Elies.): “És un lloc tranquil i amb molt bones vistes, es veu tota Dénia”.

CASETA (Urbanitzacions Montgó prop de carrer Drago): “Increïbles vistes a la ciutat i al mar,els habitatges propers solen estar deshabitats”.

DUNES LES DEVESES (Dénia): “Enfront del càmping , lloc de cruising gai molt freqüentat”.

POLÍGON ONDARA. “Polígon deshabitat on hi ha poca llum. Perfecte per a situacions de necessitat extrema”.

CEMENTERI DE GATA. “Perfecte per la nit amb llums i natura…”.

MIRADOR MONTEPEDREGUER. “Agradables vistes, tant per davant (la Sella, Montgó, Pedreguer, mar…) com per darrere (Gata Residencial). Lloc per a diversos cotxes i cap casa al voltant. Picador més famós de la contornà”.

CAP SANT ANTONI (Xàbia): “Espectacular vista de la badia i port de Xàbia”.

FAR DE XÀBIA: “Espectaculars vistes del Montgó, no passa ni un ànima per allí… però és conegut com a picador, així que igual tens companys”.

PLATJA DEL MUNTANYAR (Xàbia): “Per la nit a partir de la 1 a l’estiu i a l’hivern a partir de les 9, quan arriba la foscor, entre un dels clots que fan les roques”.

CAP D’OR (Moraira): “Per la nit si et portes una llanterna per a no caure pel precipici mentre puges tindràs unes vistes d’ensomni”

MIRADOR DE LA FUSTERA (Benissa). “Buït únicament de nit, amb vista al mar. Lloc perfecte perquè ningú et moleste”.

LES ESCOLES DE PEDRAMALA (Benissa) “Són unes escoles antigues, que només s’usen per a reunions, celebracions i alguna vegada a la setmana fan classes de ioga. Però sol ser un lloc solitari, el problema és que està just al costat de la carretera, i hi ha molt de xafarder, així que cal anar amb compte.”

LA PINADA (Benissa): “Picador molt conegut per tots a Benissa. Morbositat de poder ser vist o fins i tot gravat. És recomanable anar per la nit si no vols trobar-te amb xiquets o avietes passejant gossos i si és entre setmana millor, els caps de setmana se sol fer botelló i és un lloc freqüentat per la poli”

PRÍNCEP D’ASTÚRIES (Calp): “Lloc perfecte per a fer una passejada nocturna, arribar al final i atacar!! Tens per a triar…o gespa o roques… en un parc natural. En època d’estiu aconsellable anar de matinada tard…perquè es fa botelló. La resta de l’any…quan caiga la nit!”

MORRO DE TOIX (Calp): “Bonic picador, molt retirat, amb unes precioses vistes al mar, Penyal i tot Calp. Abstindre’s dissabtes, per perill de botelló”.

DARRERE DE LA PISCINA MUNICIPAL (Pego): “Després de passar una nit en les discoteques dwl voltant Broocklyn,… te’n vas darrere de la piscina, lloc prou concorregut en nits de bona festa”.

SANT ANTONI (Pego): “Lloc perfecte, amb vista a la ciutat que proporcionen per la nit el reflex de la llum de la ciutat amb la qual cosa arriba al cotxe una tènue llum que fa el moment més íntim”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 18 d’octubre de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/