Inici » Notícies » General

Set ajuntaments mancomunaran serveis per a estalviar despeses

22 de Desembre de 2011 No hi ha comentaris

Regidors i tècnics de Joventut de diferents ajuntaments de la comarca de la Marina Alta es van reunir al Poble Nou de Benitatxell per a avançar en el treball per a  mancomunar serveis , i d’aquesta forma, tractar d’estalviar despeses.

Els representants de Joventut

Els representants de Joventut

Concretament, van assistir representants de les localitats de Dénia, Xàbia, Pedreguer, Calp, Benissa, Teulada i Poble Nou de Benitatxell.

La trobada, celebrada en la biblioteca municipal, va posar sobre la taula temes com l’àmplia oferta d’oci, l’incentivament d’experiències formatives, l’orientació i la prevenció en temes com la sexualitat i molts altres assumptes d’actualitat que ajuden al desenvolupament dels joves.

Aquesta trobada va mostrar la disposició de tots els ajuntaments a promoure activitats conjuntes que garantisquen la programació d’activitats i serveis al sector jove de la població; i d’altra banda, suposarà un estalvi econòmic gràcies a l’organització conjunta de diferents esdeveniments als municipis de la comarca de la Marina Alta.

Així, es va reafirmar l’interés de la iniciativa a fer comarca també en l’àmbit dels serveis dirigits als joves i d’aquesta manera tractar de continuar amb les directrius proposades i marcades inicialment. Aquesta experiència permetrà que el treball de cada municipi puga ser compartit pel que fa a gestions, solucions i per a afrontar les problemàtiques actuals dels joves.

Amb tot, la voluntat exposada en les reunions és arribar als joves i garantir-los el servei amb aquest nou model, el qual la situació econòmica actual de les administracions ha obligat a dur a terme.

No és la primera vegada que els responsables municipals de diferents ajuntaments pensen a mancomunar serveis oferits a la comarca de la Marina Alta amb la finalitat d’evitar més despeses a les administracions en aquesta època marcada per la crisi econòmica.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/