Inici » Notícies » General

Sense notícies de la denúncia del cementeri

26 d'agost de 2006 No hi ha comentaris

Dijous passat 17 d’agost un veí de Benissa, jutge en pràctiques, va presentar una denúncia davant el jutjat de guàrdia de Dénia contra el propietari de la parcel·la on amb motiu de les obres per a la construcció d’un aparcament han aparegut desenes de restes humanes que procedeixen de l’antic cementeri. L’acció judicial s’ha realitzat per la possible comissió d’un delicte de profanació de cadàvers i violació de sepultures.

Sobre si l’ajuntament anava a actuar d’alguna manera pel que fa a la denúncia interposada, el batle, Juan Bautista Roselló, va ser molt categòric i va dir que “l’ajuntament no sap res d’una denúncia” encara que “si el jutjat es dirigeix en algun moment se li informarà de totes les accions portades a terme”.

Per altra banda, sobre les afirmacions abocades pel CIBE-Bloc en què asseguraven que els independents i el PSOE van desestimar en 1999 que la parcel·la afectada per les restes humanes passara a mans privades, el batle del Partit Popular va insistir que “al propietari actual se li va adjudicar el terreny en la reparcel·lació del Pla de Bonaire” que va aprovar el grup del llavors batle Isidor Mollà.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/