Inici » Notícies » General

S’aprova la moció de Reiniciem contra “l’autobombo” amb l’abstenció de la resta de partits

11 de maig de 2016 No hi ha comentaris
Ple de l'Ajuntament de Benissa

Ple de l’Ajuntament de Benissa

La plataforma ciutadana ha aconseguit únicament amb els seus vots i amb l’abstenció de la resta de grups municipals l’aprovació de la moció que demana controlar la presència dels polítics en els mitjans de comunicació.

Aquesta moció vol tornar el protagonisme als ciutadans donant-li l’importància al missatge i al fet que es tracta, i no al polític, que de sovint ho utilitza com una ferramenta de promoció personal. “Volem polítics implicats en la feina del dia i no preocupats per eixir en la foto”, manifesten des de l’organització ciutadana.

La informació que es proporciona als ciutadans ha de ser útil i contrastada, i no mostrar cap tipus de partidisme, sense importar quin partit estiga al govern. A sovint s’ha comprovat com les notícies es trien en ordre de la repercusió i el benefici del polític en càrrec i no de la importància que tinga pels ciutadans.

Reiniciem Benissa celebra l’aprovació d’aquesta moció pel que representa, tornar-li el protagonisme al poble en pro de l’empoderament popular i l’eficiència i la responsabilitat de l’administració.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/