Inici » Notícies » General

Sanitat i Joventut posen en marxa un taller de nutrició

18 de maig de 2012 No hi ha comentaris
Gloria Ivars i Jorge Ivars

Gloria Ivars i Jorge Ivars

Les Regidories de Sanitat i Joventut, a càrrec dels regidors Gloria Ivars i Jorge Ivars, han organitzat un curs de nutrició saludable, durant el mes de juny amb la intenció de conscienciar tant a joves com a majors sobre la importància de portar una dieta saludable, sobretot des de la infància.

El curs es farà al Casal d’Associacions (Antic IES Josep Iborra, al carrer Ausiàs March) durant tres dissabtes de juny (9, 16 i 23). L’horari serà de 10-00 a 13.00, i les classes constaran d’una part teòrica i una altra pràctica, amb degustacions d’alguns plats. El preu de la inscripció és de 40 euros per persona, i les places poden reservar-se a l’OAC (carrer Alacant, 5, telèfon 96 573 11 12) fins el 7 de juny.

El curs l’impartirà Amparo Santos, nutricionista i trofòloga, ciència que utilitza el poder curatiu dels aliments. L’objectiu és ajudar a menjar sa i combatre diferents patologies, com la prevenció de diferents tipus de càncer.

Des de les Regidories de Sanitat i Joventut s’ha tingut en compte que es produeixen molts problemes arran d’una mala alimentació i per això s’anima a joves, pares i majors a participar d’aquest taller.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/