Inici » Notícies » General

S’amplia el termini d’inscripció per als cursos de Valencià

22 de setembre de 2014 No hi ha comentaris
Cartell dels cursos de Valencià a Benissa

Cartell dels cursos de Valencià

AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del Valencià informa que s’ha ampliat el termini d’inscripció per als cursos de preparació per a superar les proves que convoca la Junta Qualificadora De Coneixements del Valencià (JQCV), grau Elemental, Mitjà i Superior. Són cursos de 60 hores que es fan a Benissa entre octubre de 2014 i maig de 2015.

Cal recordar que la JQCV és l’organisme de la Generalitat que té la funció d’establir i efectuar les proves per a l’acreditació de coneixements de Valencià amb un certificat oficial.

També s’amplia el termini per a matricular-se als cursos de Valencià bàsic dirigits a pares, residents estrangers i residents castellanoparlants. L’objectiu d’aquests cursos és reforçar el Valencià de l’alumne o iniciar-lo en l’aprenentatge, així com integrar-lo en la vida i cultura de Benissa.

Els interessats poden informar-se a l’Agència Valenciana de Promoció del Valencià (Centre Cultural) de dilluns a divendres, de 8.00 a 15.00 i dilluns per la vesprada, de 17.00 a 19.30, al telèfon 96 573 13 13 o al correu normalitzacio@ajbenissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/