Inici » Notícies » General

Rutes guiades pel passeig ecològic per a residents estrangers

6 de març de 2015 No hi ha comentaris
Cartell de la ruta guiada pel passeig ecològic de Benissa

Cartell de la ruta guiada pel passeig ecològic

Aprofitant l’arribada del bon temps, la Regidoria de Residents estrangers de l’Ajuntament de Benissa, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme, ha organitzat per als residents estrangers del municipi, una ruta guiada pel Passeig Ecològic de Benissa.

Segons l’edil, Jorge Ivars, s’han realitzat rutes dirigides als residents pel casc antic de Benissa, amb l’objectiu de donar a conèixer la història i els llocs més emblemàtics del municipi, però també ha considerat interessant que els residents coneguin un dels racons amb més encant de Benissa, la Costa, i la millor manera és animant-los a realitzar una ruta pel passeig ecològic.

Els participants, acompanyats d’una guia, passejaran pel tram comprès entre el Club Nàutic les Bassetes i la Cala Pinets.

Aquesta ruta, gratuïta, es farà el dimecres 25 de març, a partir de les 10.30h, moment en el qual està prevista l’eixida des del Club Nàutic “Les Bassetes”, fins les 12.30h aproximadament, i es realitzarà en castellà.

A més, durant la visita, i donada la proximitat de Pasqua, qui ho desitge podrà tastar el dolç més típic d’aquesta època, “La Mona de Pasqua”.

Les inscripcions es duran a terme a l’OAC de Benissa (965731112/ oac@ajbenissa.es) o a l’OAC de la Fustera (966498537/ oficinafustera@ajbenissa.es), fins el 18 de març. Es recorda que les places són limitades.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/