Inici » Notícies » General

Reiniciem Benissa seguirà en la junta de govern

29 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
VIIé Fòrum Ciutadà de Reiniciem Benissa

VIIé Fòrum Ciutadà de Reiniciem Benissa

De moment, la convulsa situació política que viu Benissa després de les últimes eleccions no experimentarà més sobresalts. Reiniciem Benissa, la segona força política més votada en eixos comicis, continuarà en la junta de govern que comparteix amb la resta de formacions, PP, PSOE, Compromís i Ciutadans. Així ho va decidir aquesta plataforma durant el seu VIIé Fòrum Ciutadà celebrat divendres passat a la Seu Universitària amb l’assistència d’unes 60 persones.

La setmana passada, Reiniciem, que compta amb tres regidors, es va plantejar molt seriosament la possibilitat d’abandonar el màxim organisme de l’ajuntament en entendre que existeix un pacte encobert entre el PP i Ciutadans i que els dos partits havien trencat les “regles de la democràcia”. Sobre aquest tema, creu “inadmissible” que el batle, el popular Juan Bautista Roselló, publicara “una part dels acords presos en la junta quan l’acta de la mateixa encara no s’havia aprovat”.

I encara més. Reiniciem també havia qualificat com a “intolerables i vergonyoses” les propostes presentades amb caràcter urgent per Ciutadans i que havien obtingut el vot favorable del PP. La plataforma considerava per fi que el primer d’aquests partits havia incomplit el reglament municipal en votar qüestions en les quals concorria un “interès personal” del seu regidor, Isidor Mollà.

Malgrat tot aquest cúmul de circumstàncies, Reiniciem aguanta. Almenys, de moment. En el fòrum del divendres, “la voluntat majoritària” dels assistents va ser continuar a la Junta “sempre amb un esperit crític i constructiu en relació a les decisions que allí es prenguen”.

«L’àrea Ajuntament»

En la citada reunió, els assistents també van rebre informació econòmica sobre la plataforma, i van debatre assumptes de política local. Els tres regidors de la plataforma, Abel Cardona Castell, Belen Ivars i Ribes i Fer López Corsi, van retre comptes de la seua activitat durant aquests mesos i van comentar amb els assistents les propostes dutes a terme al consistori.

Entre les decisions també adoptades pel Fòrum, destaquen l’aprovació de la nova estructura interna, on es crea l’àrea “Ajuntament”, com a grup de treball intern per a recolzar la tasca dels regidors de la plataforma. Aquesta força política considera que la celebració d’aquesta reunió “marca una línia continuista en l’aposta per la participació ciutadana que la plataforma ha estat seguint des de la seua presentació allà pel mes de Novembre de l’any passat”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 29 de setembre de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/