Inici » Notícies » General

Reiniciem Benissa proposa limitar “l’autobombo” dels polítics a l’Ajuntament

10 de maig de 2016 No hi ha comentaris
Juan Bautista Roselló i Arturo Poquet sostenen el plànol de les obres

Juan Bautista Roselló i Arturo Poquet sostenen el plànol de les obres

Reiniciem Benissa proposarà la regulació de la publicitat institucional de l’Ajuntament. Al plenari del dimarts 10 de maig, la plataforma ciutadana presentarà “una proposta ambiciosa i que confronta totalment amb la pràctica habitual del PP”, segons fonts de la formació.

La moció pretén posar fi a una política “de cara a la galeria” per transformar la comunicació “en una eina més d’informació per a la ciutadania”. En aquesta línia es manifesta la regidora de la plataforma ciutadana, Belén Ivars, la qual denuncia que: “de les tretze fotos que apareixen actualment acompanyant les notícies de la web de l’Ajuntament, sols en dos apareixen els protagonistes reals”.

Una situació que es manifesta en altres aspectes de la pàgina del consistori, com fa constar Ivars: “Hi ha setze notícies, de les quals en onze apareixen els polítics protagonitzant la foto de portada”.

La proposta pretén regular alguns altres aspectes com puguen ser el tipus de missatge que es considera institucional, els objectius que ha de perseguir la publicitat institucional i quins mitjans cal contractar de manera externa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/