Inici » Notícies » General

Reiniciem Benissa proposa declarar Benissa zona lliure de desnonaments

25 d'octubre de 2015 No hi ha comentaris
Logo de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa vol que Benissa i el seu ajuntament siga un poble preocupat per la greu situació generalitzada de desnonaments que pateix aquest país, i que manifeste una ferma voluntat d’ajudar els més afectats per la crisi económica al nostre poble.
Per tant, proposa una serie de mesures socials, jurídiques i de mediació per tal d’ajudar a les families que estan patint una situació dolorosa i que fins ara no han trobat molt de suport de manera oficial, com poden ser la intermediació amb entitats bancàries o amb SUMA, l’ajuda dels Serveis Socials locals o l’ajornamernt del pagament de taxes per a aquelles persones en risc d’exclusió social.

Per altra banda, l’espai natural de la Serra de Bèrnia i Ferrer va estar declarada Paisatge Protegit en l’any 2006 però no s’han dut a terme gestions per tal de promoure aquesta figura de protecció i gestió ni les seues potencialitats per a la promoció econòmica i turística del nostre poble i la seua zona rural. Reiniciem Benissa presenta una moció per que s’inste a la Conselleria a realitzar les tasques pertinents de protecció i gestió i que l’Ajuntament promoga la senyalització i dinamització turística d’un espai fins ara molt desaprofitat.

Per últim, donat de la gran preocupació pel medi ambient i de la necessitat de fer compatible les festes i passar-ho bé amb el respecte pel nostre entorn, volem que Benissa faça com altres ajuntaments i establisca un protocol per a l’ús de vaixella reutilitzables i recollida selectiva de residus.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/