Inici » Notícies » General

Reiniciem Benissa denuncia la poca transparència del batle

19 de febrer de 2016 No hi ha comentaris
Juan Bautista Roselló a la notaria

Juan Bautista Roselló a la notaria

Reiniciem Benissa ha comprovat, després de la denúncia feta pels sindicats de treballadors i treballadores de l’Ajuntament, que el dilluns 16 de febrer l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Rosselló, va signar un decret per a aprovar les bases per millora d’ocupació per tal de cobrir una nova plaça d’inspector de policia local.
Aquestes bases van ser criticades durament tant pels sindicats com per l’oposició durant la Mesa Negociadora a la qual fa menció el decret (17/11/2015). No es comprenia ni la manera, ni les motivacions, ni les presses que duien a l’equip de govern a fer aquesta proposta sense haver-la consensuada.

En l’acta de la Junta de Govern del 19 de gener, que també nomena el decret -i la qual no presidia l’alcalde per trobar-se en FITUR- apareix el següent acord respecte al punt de les bases d’inspector de policia:

“Per unanimitat dels membres presents s’acorda deixar l’assumpte sobre la taula per a una pròxima sessió”.

Reiniciem Benissa denuncia que l’alcalde no complisca els acords presos en la Junta de Govern, deslegitimant i menyspreant el consens als que havien arribat totes les forces polítiques representades, també el PP de Benissa.

Sentència contra l’Ajuntament de Benissa

Per altra banda, la mateixa denúncia feta pels sindicats indica que l’Ajuntament ha perdut el contenciós per modificar les bases en els processos de promoció interna. Aquesta modificació pretenia afavorir un treballador de l’Ajuntament de Teulada que actualment ocupa una de les dues places de tècnic de recursos humans a l’Ajuntament de Benissa, amb l’oposició en contra del personal del consistori.

Un alcalde amb poca transparència

Aquesta actitud de l’alcalde demostra, després de 16 anys de govern, la seua absoluta falta de transparència i capacitat de diàleg, malgrat presumir recentment en roda de premsa de ser participatiu i oferir-se a la ciutadania en un format de “Pregunte-li a l’alcalde”. Confon a la gent dient que escoltarà, quan els seus actes demostren que, en arribar al seu despatx, signa els decrets per a fer el que ell i el seu equip de govern consideren oportú, sense tindre en compte l’opinió dels representants sindicals de l’Ajuntament ni la dels membres de l’oposició.

Reiniciem Benissa donarà suport als treballadors

Des de Reiniciem Benissa volen recolzar a les persones treballadores i als sindicats en aquest assumpte. La plataforma ciutadana li demana a Juan Bautista Rosselló que s’assega i inicie un autèntic procés negociador, allunyat de la seua forma de govern a colp de decret d’alcaldia.

Exigeixen així mateix que acate, com més prompte millor, la sentència del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 1 d’Alacant que dóna la raó als sindicats, i que amortize la plaça de tècnic de recursos humans, una plaça duplicada i creada de forma il·legal per motius que es desconeixen.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/