Inici » Notícies » General

Publiquen la convocatòria d’ajudes 2014-2015 als estudiants benissers

31 d'Octubre de 2014 No hi ha comentaris
Pepa Martí i Jorge Ivars presenten les ajudes als estudiants benissers de 2014/2015

Pepa Martí i Jorge Ivars presenten les ajudes als estudiants benissers

La regidora d’Eduació, Pepa Martí, i el regidor de Joventut, Jorge Ivars, han presentat la nova convocatòria per a la concessió d’ajudes per als estudiants 2014-2015, dirigida als universitaris i alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat, les especialitats dels quals no es realitzen a Benissa.

Per a ser beneficiaris d’aquestes ajudes els estudiants han de tindre entre 16 i 26 anys, estar empadronats al municipi i no estar treballant. Les ajudes màximes seran de 200 euros per als universitaris i de 100 per als de batxiller o cicles formatius. Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) entre els dies 3 de novembre i 5 de desembre.

Posteriorment els interessats hauran de justificar haver superat un mínim dels 35 crèdits exigits a la convocatòria en el cas dels estudiants universitaris o haver superat el 50% de les assignatures en el cas dels estudiants de batxillerat i cicles formatius.

En la passada convocatòria un total de 104 alumnes van resultar beneficiats, atenent totes les peticions que han complert els requisits. Segons Martí i Ivars, des de totes les àrees de l’Ajuntament s’elaboren conjuntament estratègies i activitats escolars i extraescolars que redunden en una millora de la qualitat educativa, ja siga a través d’aquestes beques, tallers, escoles de famílies, o oferint programes de formació a través de l’Escola d’Adults, el Casal Jove, l’Escola de Música, etc.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/