Inici » Notícies » General

Publicada l’ocupació turística de la 2a quinzena de juliol

6 d'agost de 2015 No hi ha comentaris
Les Bassetes

Les Bassetes

Les empreses d’allotjament turístic fan balanç i disposen dels resultats pel que fa a nivells d’ocupació per a la segona quinzena del mes de juliol i previsió per a la primera quinzena d’agost.

Per tipus d’allotjament segueixen sent els allotjaments de lloguer i hoteler els que predominen obtenint un 85, 25% i un 75% respectivament. Dades que superen, en el cas de l’allotjament de lloguer 10 punts i en el cas d’allotjament hoteler 30 punts, les dades aconseguides en les mateixes dates en 2014.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que visiten Benissa és majoritàriament de França, Bèlgica, Alemanya i Regne Unit, en la seua majoria matrimonis de 30 a 50 anys amb fills. Els de procedència estatal han sigut majoritàriament de Madrid i el País Valencià, destacant matrimonis amb i sense fills de 30 a 50 anys.

La previsió per a la 1a quinzena d’agost llança unes dades d’ocupació del 92,38% per a l’allotjament de lloguer i del 71,67% per a l’hoteler. Dades que cada vegada van millorant, si es comparen amb anys anteriors.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/