Inici » Notícies » General

Presenten un curs d’iniciació al curtmetratge per a joves d’entre 12 i 20 anys

8 de juny de 2012 No hi ha comentaris
Els regidors amb José María Idígoras

Els regidors amb José María Idígoras

La regidora de Normalització Lingüística, Pepa Martí i el regidor de Joventut, Jorge Ivars, van presentar aquesta setmana un nova iniciativa, un curs de curtmetratge dirigit a joves d’edats compreses entre els 12 i 20 anys, que tindrà lloc aquest estiu durant els mesos de juliol i agost. En la presentació els va acompanyar José Miguel Idígoras, un dels professors del curs.

Els alumnes coneixeran els oficis del món audiovisual i exerciran un d’ells: càmera, so, maquillatge, actors, guionistes, etc, depenent de les seues aptituds. En finalitzar el projecte, tots els participants tindran una còpia en DVD amb el resultat final del curt.

Les primeres classes combinaran la teoria i la pràctica i la resta es dedicaran a l’enregistrament i muntatge del curtmetratge. També és possible que reben una “Master Class”, per part d’algun director o actor que es trobe en actiu dins del món del cinema.

Segons la regidora Pepa Martí, “esperem que aquesta iniciativa tinga èxit. És un projecte nou que es realitza a Benissa per primera vegada i anem a veure si podem impulsar-la perquè pensem que és un curs molt entretingut, que fomenta el treball en equip i a més els alumnes podran aprendre les tècniques audiovisuals necessàries per a aconseguir l’objectiu del curs: fer realitat l’elaboració d’un curt”

El curs tindrà un cost de 120 euros i es farà durant 8 setmanes, els dimarts i dijous de 9.30h a 13.30h, als mesos de juliol i agost. Les persones interessades hauran d’inscriure’s abans del 22 de juny en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià (C/Pare Andrés Ivars, 21, 2n. Tel. 96 573 13 13. Correu electrònic. envalencia@ayto-benissa.es.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/