Inici » Notícies » General

Presenten les activitats commemoratives del Mes de la Dona

28 de Febrer de 2013 No hi ha comentaris
Presentació del programa del Mes de la Dona 2013 a Benissa

Presentació del programa del Mes de la Dona 2013

Aquest mes de març tenen lloc les activitats commemoratives del Dia internacional de la Dona, la celebració de la qual és el 8 de març. A la presentació van acudir el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora d’Igualtat, Gloria Ivars, la presidenta de l’Associació de Mestresses de casa, Encarna Ivars i Concha Ginestar, advocada del Servei d’Atenció Jurídica municipal.

La regidora, Gloria Ivars, ha destacat algunes activitats com els tallers (quiromassatge, maquillatge, cuina saludable vegetariana, fengshui, defensa personal, indumentària valenciana o dependències emocionals), esdeveniments esportius (bàsquet, pàdel i futbol sala). També hi haurà una gran quantitat de xerrades (prevenció del càncer, urgències pediàtriques, dietes saludables, cures dentals, etc.)

Com a novetat enguany s’ha organitzat un festival de balls i danses sota el títol “Benissa en dansa”, en el qual es gaudirà de sevillanes, danses valencianes, dansa oriental, tango argentí, batuca, cabaret, bachata, ballet i un ball performance relacionat amb la igualtat.

Finalment, Gloria Ivars ha aprofitat l’ocasió per a agrair la col·laboració i l’enorme esforç de totes les persones i associacions que col·laboren desinteressadament en les activitats programades ja que sense ells no seria possible i ha animat als veïns a participar en les activitats.

El batle, en la seua intervenció, ha felicitat a la regidora d’Igualtat, Gloria Ivars, pel programa tan complet que ha organitzat amb el mínim cost per a l’ajuntament i ha reconegut la tasca tan important que es fa des de l’Associació de Mestresses de casa, sempre disposades a col·laborar i d’altra banda ha volgut recolzar el Servei d’Atenció Jurídica, un servei municipal, afegint que l’Ajuntament està fent un gran esforç per a mantindre’l en creure que és un servei indispensable, en el qual, en els seus 10 anys d’existència, s’han atès més de 2.000 dones.

La presidenta de l’Associació de les Mestresses de casa, Encarna Ivars, ha explicat les activitats organitzades per elles en aquesta ocasió. El dia 8 de març, celebraran el seu dia local amb una missa i un dinar i el 20 de març, prepararan una mostra i degustació de “canapès i vol-au-vent”, a les 17.30h a la seua seu.

Per la seua banda, Concha Ginestar, advocada del Servei d’Atenció Jurídica a les dones de l’Ajuntament de Benissa, serà l’encarregada d’oferir una xerrada en la tertúlia-cafè que s’organitzarà per al dia 6 de març, sota el títol “El servei d’atenció jurídica: 10 anys al teu costat”, i en el qual es farà un breu recorregut pels 10 anys d’existència d’aquest servei i es presentaran els nous serveis oferts. Una altra xerrada programada, a càrrec de MEDIEM, tindrà lloc el dia 21 de març, a les 15.30h sota el títol “Mediació: l’alternativa per a la gestió de conflictes”. Ambdues xerrades tindran lloc al Casal d’Associacions.

Finalment cal destacar que el cartell imatge del mes de la dona d’enguany és obra de la benissera Laura Ramírez.

Tota la programació detallada es pot consultar a La Cambra d’Infobenissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/