Inici » Notícies » General

Presenten la programació nadalenca del Pastís de Moniato, que enguany inclou un lip dub

1 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Presentació de la programació del Pastís de Moniato

Presentació de la programació del Pastís de Moniato

Conciliar l’escola de xiquets i xiquetes amb el treball de pares i mares és possible a Benissa. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, amb motiu de les vacances escolars de Nadal, ha organitzat una sèrie d’activitats, dins del programa “Pastís de Moniato” relacionades amb la temàtica del Nadal, dirigides a xiquets i xiquetes d’entre 3 a 12 anys.

La regidora Carol Ivars destaca que “hem detectat que la qualitat de les activitats és fonamental, i pensem que aquest programa compleix amb l’objectiu, al mateix temps que els xiquets i xiquetes es diverteixen”. “Volem oferir un espai diferent al del dia a dia de l’escola, amb activitats perquè no estiguen asseguts i que puguen fomentar la seua creativitat mentre es diverteixen”, afegeix la regidora.

Chelo Molines, coordinadora de Taka Tuka, l’empresa local que realitza els tallers, també destaca la importància de preservar “la tradició”, “ensenyant als participants les activitats que realitzaven els seus majors a Nadal, com el pastís de moniato, el betlem, teatres amb marionetes que ells i elles fabricaran així com jocs tradicionals”. Aquestes activitats també es combinaran amb altres com la creació d’un arbre dels desitjos o l’enregistrament d’un lip dub, a més d’algunes exculsiones pel poble o la visita d’un patge reial.

El programa començarà el 26 de desembre i cabarà el 5 de gener, amb horari des de les 9.00h fins les 14.00h (amb possibilitat d’escola matinera a les 8.00 i menjador fins les 15.30, incloent opció de dur un tuperware). Des de l’organització de “Pastís de Moniato” agraeixen la col·laboració de particulars de Benissa com les mestresses de casa, també la pròpia associació de mestresses de casa i la de betlemistes. Les inscripcions poden fer-se a l’acadèmia Takatuka, cridant al 699 494922 o emplenant aquest imprès  i enviant-lo a direccion@takatuka.es fins el 15 de desembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/