Inici » Notícies » General

Presenten la programació d’activitats per a xiquets i joves del mes d’octubre i el curs 2012-2013

26 de setembre de 2012 No hi ha comentaris
Presentació de les activitats de la Regidoria de Joventut de Benissa per al curs 2012/2013

Presentació de les activitats de la Regidoria de Joventut

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, juntament amb Lorena Ivars, que s’ha incorporat recentment com a tècnic de Joventut, van presentar ahir en roda de premsa les activitats programades, des de la regidoria, per al mes d’octubre i el curs 2012-2013.

A partir del mes que ve, al Casal Jove, començaran les activitats que duraran tot el curs, com el taller de balls llatins, impartit per Montse Sirera, el curs de pintura per a xiquets i joves i l’Escola Municipal de Teatre Juvenil de Benissa, dirigit a majors de 10 anys.

També s’han preparat algunes activitats i tallers que es desenvoluparan durant el mes d’octubre. Es repetiran els cursos de krav maga i capoeira, després d’haver tingut un gran èxit en anteriors edicions. El diumenge 7 d’octubre, dia de Sant Gabriel, patró de la filatèlia, es farà un mercat filatèlic al Casal Jove, per a la venda i intercanvi de segells. I el dissabte 27 d’octubre es durà a terme “Espigolant Benissa”, activitat organitzada juntament amb les associacions del municipi.

A més es desenvoluparan dos cursos durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. El curs de ioga per a xiquets acompanyats dels pares o mares, que es realitzarà una vegada al mes i el curs de màscares venecianes i de la comèdia de l’art.

Durant la presentació, el regidor Jorge Ivars, va comentar que “s’han organitzat aquestes activitats amb l’objectiu d’adaptar-se als horaris dels joves. Va declarar, a més, que estan intentant que la gent del municipi participe en l’organització dels tallers, que tinguen iniciatives i que aquestes es duguen a terme. “És important que siguen les pròpies persones del municipi les que innoven”, va afegir el regidor.

Les inscripcions hauran de realitzar-se al Casal Jove de Benissa, amb horari de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 20.30. També poden posar-se en contacte al telèfon 965732352 i al correu electrònic casaljove@ayto-benissa.es

La informació sobre tots aquests cursos i activitats també es pot descarregar des d’aquest enllaç.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/